Pazar’da Şiir Dinletisi beğeni topladı

Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Atatürk Anadolu Lisesi tarafından Şiir Dinletisi Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

YÖREDEN HABER 6.06.2016 14:05:08 106 0
Pazar’da Şiir Dinletisi beğeni topladı
Şiir dinletisine Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatih Seyis, Pazar Kamyoncular Derneği Başkanı

Turan Karahan, Pazar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ekrem Kılıç, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler tarafından düzenlenen gösteri dinleyenlerden büyük beğeni topladı.
Programda konuşan Kaymakam ASLAN; “Değerli hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli mesai arkadaşlarım, çok kıymetli öğretmenlerim 2015 eğitim-öğretim yılının sonuna geldik. Okullarımızın her birinde farklı bir coşku, farklı bir heyecan, farklı etkinlikleri bu hafta özellikle Ramazan ayının Pazartesi gününden itibaren başlaması vesilesiyle bu haftayı dolu dolu okullarımızda yaşadık. Bugün Atatürk Anadolu Lisesinde de benzer bir güzelliği hep beraber müşahede ettik. Ben öğrencilerimizi tebrik etmek istiyorum” dedi.
Aslan,” Oldukça güzel şiirler bizimle paylaştılar. Emek veren öğretmenlerimizi kutlamak istiyorum. Yaz tatiline doğru yavaş yavaş adım atıyoruz. İçinizde üniversite sınavına girecek hem burada hem de diğer okullarımızda öğrencilerimiz var. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Hayat gönüllerince olsun, beklentilerini karşılasın diyorum. Yaklaşan Ramazan ayınızı da tebrik ederek, hepinize saygılar sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı