Pazar’da Şehitlerimiz için biri gıyabi olmak üzere iki cenaze namazı kılındı.

Pazar Sahil Camiinde biri gıyabi olmak üzere iki cenaze namazı kılındı.

YÖREDEN HABER 18.07.2016 14:18:53 245 0
Pazar’da Şehitlerimiz için biri gıyabi olmak üzere iki cenaze namazı kılındı.
Pazar’da Şehitlerimiz için biri gıyabi olmak üzere iki cenaze namazı kılındı.
Darbecilerin açtığı kurşunlar ile Ankara'daki katliam girişiminde mermilerin hedefi olarak hayatını kaybeden Rize Pazarlı Erhan Dural’ın cenazesi Pazar'da dua ve tekbirler ile Sahil Camiinde kılınan cenaze namazından sonra köyünde toprağa verildi.

Pazar Sahil Camiinde biri gıyabi olmak üzere iki cenaze namazı kılındı.Murat Naiboğlu ve Fatih Satır
 
Rize-Pazar Cumhuriyet Mahallesinden Murat Naiboğlu ise darbe girişimcileri tarafından aldığı kurşunlar ile şehit olmuş, cenazesi İstanbul’da defin edilmişti.
Pazar Orta Irmak Köyünden Erhan Dural 18.07.2016 Pazartesi günü(bugün) Sahil Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra köyünde torağa verildi.
Cenazeye başta Rize Milletvekili Hasan Karal, Osman Aşkın Bak, İl Başkanı Muhammed Avcı, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valisi Erdoğan Bektaş olmak üzere İlçe kaymakamları, Belediye Başkanları, Emniyet görevlileri, Diyanet camiasında görev yapan müftü, vaaz ve din görevlileri, Rize ile ve ilçelerinden gelen kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Cenaze namazından önce Sahil Caminde diyanet görevlileri tarafından okunan Kur’an’ı Kerim’den sonra Rize Müftüsü İsmail Yalçın anlamlı bir konuşma yaptı. Öğle namazından sonra ise İl Müftüsü Yalçın 3 şehidimiz olan Murat Naiboğlu ve Fatih Satır için gıyabi ve Emrah Dural’ın cenaze namazlarını kıldırıp dua ettirdi. Ardından kalabalık cemaat tekbirler eşliğinde cenazeye Pazar ilçe merkezine kadar bir süre eşlik edilip ebedi mekanına yolcu ettiler.
Kaçkar53.com olarak her iki şehidimiz başta olmak üzere, ülkemiz adına canlarını seve seve veren tüm şehitlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyoruz. Ülkemizin başı sağolsun.Allah(cc) bir daha böyle acıları yaşatmasın. 





Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI