Pazar’da Polis Teşkilatının 171.Yıl dönümü kutlamaları

Polis Teşkilatının 171.yıl dönümü kutlamaları Pazar Meydanında yapıldı.

YÖREDEN HABER 10.04.2016 11:43:05 140 0
Pazar’da Polis Teşkilatının 171.Yıl dönümü kutlamaları
Fotoğraflar; Ali Akyıldız
Toplantıya Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı vekili Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Erer, Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Siyasi Parti temsilcileri, STK başkanları, Emniyet mensupları, Okul Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Program Polis Memuru Engin Akbaş’ın günün anlamı ile ilgili açılış konuşması ile başladı.
Program İlçe Emniyet Müdürlüğünün Çelenk koyma işlemi ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan günün anlamı ve önemi ile yaptığı konuşmadan sonra Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşması ile devam eden program, Polis konulu şiir ve kompozisyonların okunması, Polis konulu resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye girenlere hediyelerin verilmesinden sonra program sona erdi.  
























REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET
Pazar da bulunan Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezini ziyaret eden Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve beraberindekiler burada ilgililerden yatmakta olan yaşlı ve engelli vatandaşlar hakkıunda bilgiler aldı ve ile tek tek görüşerek çiçek verip,sohbet ettiler.








Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI