Pazar'da Öğrenciler yarıştı

Pazar Milli Eğitim Müdürlüğü'nce sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında liseler arasında, 'Günümüz insanları mı daha mutlu,Geçmiş insanlar mı daha mutlu' konulu münazara gerçekleştirildi

YÖREDEN HABER 28.05.2014 19:06:50 11 0
Pazar
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi salonun da düzenlenen ve Pazar Anadolu Sağlık Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa YAVAŞ’ın yönettiği münazaraya, Kaymakam Selçuk ASLAN, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih SEYİS, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ile velileri katıldı.

Münazara da yeşil grupta ‘Günümüz İnsanlar mı daha mutlu ? ” görüşünü savunan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Mavi grupta “Geçmiş İnsanlar mı daha mutlu ?” tezini savunan Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi, Kız Teknik ve Meslek lisesi, Özel Kaçkar Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri yarıştılar.

Kıyasıya mücadeleyle geçen yarışmada ‘Geçmiş İnsanlar mı daha mutlu ' tezini savunan mavi grup yapılan puanlamada jüri tarafından birinci ilan edildi.

Kaymakamımız Selçuk ASLAN yaptığı konuşmada; öğrencilerin yapmış olduğu münazarada özgüvenleri, kendilerini ifade etmeleri ve seviyeli tartışma üslubundan çok mutlu olduğunu, çok beğendiğini dile getirerek, münazara tertip komitesine, juriye ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Yarışma sonunda katılan öğrencilere ödülleri Kaymakamımız Selçuk ASLAN ve Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakulte Dekanı Prf. Dr. Fatih SEYİS tarafından verildi.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı