Pazar'da öğrenciler bir yıllık emeklerini sergilediler

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu tarafından 2013-2014 eğitim öğretim yılında öğrencilerin Görsel Sanatlar ve Teknolojik Tasarım derslerinde yapmış olduğu karma çalışmalar okulun konferans salonunda sergilendi

YÖREDEN HABER 5.06.2014 19:40:45 25 0
Pazar
Okul öğrencilerinin 5-6-7. Sınıflarına ait resim, teknoloji ve tasarım, fen ve teknoloji, beden eğitimi ve özel alt sınıf öğrencileri çalışmalarından oluşan serginin açılışını Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, Kaymakam eşi Pınar ASLAN hanımefendi ve öğrenciler gerçekleştirdi.

Sergide öğrenciler yıl içerisin de resim dersinden; Pastel boya, baskı çeşitleri, akrilik boya(tual), çeşitli eşyaların maket çalışmaları, beden dersine ait; çeşitli proje ve performans etkinlikleri, fen ve teknoloji dersinden; çeşitli proje ve performans etkinlikleri, teknoloji ve tasarım dersinden; düzen kuşağı, kurgu kuşağı ve yapım kuşağı çalışmalarının yanı sıra keçe çalışmaları yer aldı.

Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN ve eşleri sergi sonrası okul uhdesinde bulunan özel eğitim sınıfı öğrencileri ile yakından ilgilenerek çocuklar ve velileriyle sohbet etti. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI