Pazar'da Kermes düzenlendi

AK Parti Pazar Kadın Kolları Teşkilatı Manisa’nın Soma İlçesi’nde yaşamını yitiren maden işçilerinin yakınları için kermes düzenledi.

YÖREDEN HABER 19.06.2014 14:11:48 26 0
Pazar
Naci GÜVEN

Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından yaşamını yitiren maden işçilerinin yetim kalan çocuklar ve yakınları için Pazar AK Parti teşkilatı sessiz kalmadı.



Pazar Meydan Parkı’nda düzenlenen gelirin tamamını Soma’da hayatını kaybeden vatandaşların geride bıraktığı çocuklarına ve eşlerine bağışlanacak olan kermesin açılışını Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal ile Sadık Hür yaptı. Kermes iki gün boyunca açık olacak.







Başkan Basa, yaptığı açılış konuşmasında, AK Parti Kadın Kolları ve yönetimi Soma için düzenledikleri bu yardım kampanyası için teşekkür ettiğini belirterek, bütün Pazarlı hemşerilerini destek için kermese beklediklerini söyledi.



İlçe başkanı Aydoğdu ise “Kadın kollarımız buradan Soma’ya destek için yardım göndermek için bir araya gelmişler. Allah bir daha böyle kara günleri ülkemize, memleketimize göstermesin” dedi.



Kadın Kolları Başkanı Bal’da konuşmasında, “Hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine bir nebzede olsa yardımımız olsun istedik. Soma’da yaşanan acıların bir daha tekrarlanmaması ümit ediyoruz” dedi.



Bu arada İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan eşi ile birlikte kermese uğrayarak katkıda bulundu.





 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı