Pazar’da kamulaştırılması yapılmasına rağmen neden yapılmıyor?

Pazar’da kamulaştırılması yapılmasına rağmen neden yapılmıyor?

YÖREDEN HABER 24.06.2022 16:04:07 42 0
Pazar’da kamulaştırılması yapılmasına rağmen neden yapılmıyor?

PAZAR-Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, 2019 yılında ödeneği çıkan kurumun 2022 yılına geldiğimizde neden hala çıkmadığını ve bu konuda açıklama yapılması gerektiğini söyledi.

Yüksel, “Bölge trafik istasyonu ile ilgili sıkıntımız var. Burası yapılacak mı yapılmayacak mı? Çünkü 2019 yılında ödenek çıktı yapılması yönünde” dedi.

Başkan Osman Yüksel “Bölge Trafiğin Karayollarına ait olan Ocak köyünde kavşağın olduğu yer için. Mevcut olan yerin bir caddesi kapandı. Bölge trafiğimize bu haliyle hiç yakışmıyor. 2019 da yer tahsisi yapıldı. Bizim elimize bu konuda bir yazı geldi, kamulaştırmanın yapıldığına dair. Şu an 2022 yılına geldik. Hala ses yok” ifadelerini kullandı.

BU KONUDA HAKKINDA AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

Bu alana Trafik istasyonumuz çok yakışacaktır sözleriyle dikkat çeken Yüksel, konu hakkında şunları söyledi

“Yoksa bu yatırım iptal mi yapıldı veya başka bir yere mi gidecek? Bölge trafik çok önemli bir kurumdur. Sahilde ana güzergâhta bulunan bölge trafiğimiz bu alan a çok yakışacaktır. Bölge Trafik istasyonumuz Fındıklı’da başlayarak Çayeli dahil birçok ilçeye hizmet vermektedir. Hatta İyidere’ye kadar da hizmet ağını götürmektedir. Yapılması düşünülen alan hem çalışma açısından hem de çalışan personel yönünden çok uygun bir yerdir. Trafiğe de anında müdahale edecek bir konumu vardır. Biz 2021 yılında Rize Emniyet Müdürlüğüne de bir yazı yazdık. Başlanacağı söylendi ve hala başlanmadı. Bu konunun bir an önce çözülmesini yetkililerden istiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI