Pazar’da Kadına Şiddet Masaya Yatırıldı

Pazar’da 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı Yapıldı.

YÖREDEN HABER 26.11.2020 15:05:09 29 0
Pazar’da Kadına Şiddet Masaya Yatırıldı

PAZAR-25 Kasım Kadına yönelik şiddete uluslararası mücadele günü dolayısıyla 81 İl’de olduğu gibi Pazar’da da eşzamanlı olarak “Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme toplantısı” düzenlendi.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Sami KILIÇ, İlçe Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ, İlçe Jandarma Komutan V. Bşçvş. Orhan AKGÜL ve kurum amirleri katıldı.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ve Kadın Acil Destek Mobil Uygulaması (KADES) konulu değerlendirme toplantısında Pazar Kaymakamı TERZİ,

İlgili kurum amirlerinden ilçedeki Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele hakkında çalışmaları ve istatistiksel verileri hakkında bilgi aldıktan sonra, kurum amirleri ile bu yöndeki çalışmaların geliştirilmesi ve nitelik kazanması için yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı