Pazar'da Demokrasi nöbeti devam ediyor

Pazar'da minibüsçü esnafından sonra bugün de kamyoncu ve taksiciler toplu olarak trafiğe çıkarak demokrasi için meydana indiler

YÖREDEN HABER 21.07.2016 13:14:15 42 0
Pazar
Fotoğraflar; Ramazan Yıldırım,Mücahid Uzun
Haber; Hızır Tonyalı

Tüm ülkede darbe girişimini protesto amacıyla başlatılan demokrasi nöbetleri devam ederken Pazar ilçesinde dün minibüsçü esnafının başlattığı araçlarla meydana inme eylemleri bugün de taksici ve kamyoncularla devam etti.

Sağanak yağmura rağmen yüzlerce Pazarlı Belediye Meydan Parkında akşam saatlerinde bir araya gelerek demokrasi nöbeti tutmaya başladı.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, Jandarma Komutanı Gökhan Erer, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, ilçe müftüsü Mustafa Düzgüney, siyasi parti ve STK başkanları ile muhtarlar ve vatandaşlar, sık sık marşların çaldığı meydanda demokrasi nöbeti tutarken, esnaf tarafından kurulan stanttan döner ayran servisi yapıldı.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Türk Devletine alçakça kalkışmayı milletin iradesinin engellediğini söyleyerek, “Ülkenin güçlü liderinin halka verdiği moralle halk tankların üzerine yürüdü. İhanet içerisindeki şer ocaklarını, haşhaşileri engelledi. Şu anda da liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda meydanlarda halkımızla iç içe beklemekteyiz. Tarihe hep beraber şahitlik ediyoruz. Kadınıyla, erkeğiyle, çocuğuyla hemen her partinin taraftarıyla kesintisiz bir şekilde demokrasi nöbetini devam ettiren Pazar halkına teşekkür ediyorum. Kamu görevlisinden çiftçisine, kamyon şoföründen minibüsçüsüne, gerçekten demokrasi şöleni yaşanmakta olan anlamlı günlerden geçmekteyiz. İnşallah gelecek günler Türkiye açısından daha güzel olacak; umut içerisindeyiz” dedi. 






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI