Pazar’da Başarılı Sporcular Kaymakam Aslan’ı ziyaret ettiler.

Pazar’da okul sporlarının Badminton, Güreş, Boks, Bilek Güreşi, Dart, Bocce dallarında yapılan müsabakalarda dereceye giren öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte Kaymakam Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 10.06.2016 08:23:46 107 0
 Pazar’da Başarılı Sporcular Kaymakam Aslan’ı ziyaret ettiler.
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları çerçevesinde Pazar Anadolu İmam-Hatip Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni ve Pazar Anadolu Gençlik Spor Eğitim Kulübü Derneği başkanı Ahmet Köse, Pazar İmam-Hatip Ortaokulu, İmam-Hatip Lisesi, Necat Sağbaş Anadolu Lisesi, Pazar Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden ve öğretmenlerden oluşan sporcular sevinçlerine ilçe kaymakamı Aslan’ı da ortak ettiler.
 
Aslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Sevgili gençler, spordaki başarının yanı sıra okuldaki akademik başarı da önemlidir. Bu çalışmalar inanıyorum ki sizin geleceğinizi etkileyecek, ilerde tercih edeceğiniz mesleklerin izdüşümü olacaktır. Bizim temennimiz öğretmenlerinizin ya da okul dışında hocalarınızın rehberliği ile bu faaliyetlere devam edebilmenizdir” dedi.
Kaymakam Aslan “ Biz de mümkün oldukça, karınca kararınca elimizden geldiğince, sizin en güzel şekilde spor yapabilmeniz, kendinizi yetiştirebilmeniz ve farklı turnuvalarda da rakiplerinizle eşit şartlarda yarışabilmeniz için önünüzdeki engelleri kaldırmayı kendimize borç biliyoruz. Bunu okullarımızda da, okul dışında da kendimiz açısından bir görev arz ediyoruz. Bu kadar kupa ve madalyayı kazanıp gelmişsiniz bizleri mutlu ettiniz” diyerek sözlerini tamamladı.
Aslan, öğrencilerin ihtiyaçları ve eksik olan malzeme taleplerini dinledi ve” imkanlar doğrultusunda hertürlü yardımı yapmaya hazır olduğunu” söyledi.
 
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI