Pazar’da 15 Temmuz darbe girişimi programları başladı

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü münasebetiyle Pazar’da program düzenlendi.

YÖREDEN HABER 11.07.2017 14:04:16 151 0
Pazar’da 15 Temmuz darbe girişimi programları başladı

Pazar’da milli iradeye karşı gerçekleştirilen kalkışma olayında vatan uğruna gözlerini kırpmadan şahadete yürüyen şehitlerimiz için “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” düzenledi.

Pazar Demekrosi Meydanı Pazar Belediyesi tarafından bayraklarla donatıldı.Vatandaşlar için masa ve sandalyeler çadırlara yerleştirildi.

Etkinlikler kapsamında, 15 Temmuz şehidi Erhan Dural mezarı başında anıldı. Şehit mezarları ziyaret edilerek dualar okundu. Şehit aileleri ziyaret edildi. Daha sonra Merkez Hatuniye Camisinde mevlit okutuldu. Pazar Protokolu ile vatandaşların iştirak ettiği ve Pazar Müftülüğü din görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerim ile Mevlit ’ten sonra ilçe müftüsü Mustafa Düzgüney dua yaptırdı.

Şehitlerin ruhlarına hediye edilen dualar için eller semaya kalktı. Ayrıca 15 Temmuz Demokrasi Meydan’ında kurulan Kızılay çadırlarında vatandaşlara yemek ikram edildi.

Burada Öğretmen evinde hazırlanan yemekler vatandaşlara ikram yapıldı. Pazar Kaymakamı Cevat Çelik yemeğe iştirak edenlere yemek dağıttı.

Etkinliğe AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Basa, Hava Radar Komutanı Üsteğmen Coşkun Yılmaz, ilçe müftüsü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI