Pazar Ziraat Fakültesine Ziyaret

Bir süre önce görevine başlayan Prof. Akbulut’a, Ak Parti Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Süheyla Çalışkan ve beraberindekiler, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 12.01.2021 17:47:24 47 0
Pazar Ziraat Fakültesine Ziyaret

PAZAR-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Pazar Ziraat Fakültesi Dekanlığına Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akbulut'un atanması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bir süre önce görevine başlayan Prof. Akbulut’a, Ak Parti Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Süheyla Çalışkan ve beraberindekiler, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Çalışkan ve beraberindekiler,” Bir eğitim kenti olan Pazar’ın sosyal ve kültürel anlamda gelişimine direkt etki edecek olan fakültemize, bize düşen her türlü katkıyı yapmaya hazırız. Fakülteden Pazarlının beklentisi çok büyüktür. Görevinizde başarılar dileriz dediler.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren RTEÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Pazar’da Meslek Yüksekokulu ve devamında Ziraat Fakültesinin kuruluş zamanından bugüne kadar görevde olduğunu ifade ederek, yabancılık çekmeden ve konulara vakıf bir şekilde hizmete başladığını söyledi.

Akbulut, nazik ziyaretlerinden dolayı da teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI