Pazar TÜGVA’dan başkan Basa ’ya ziyaret

Pazar ilçesinde bir ay önce kurulan TÜGVA ilçe başkanı Hasan Ayrılmış ve yönetim kurulu üyesi Hızır Çatan Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 9.11.2017 12:08:01 122 0
Pazar TÜGVA’dan başkan Basa ’ya ziyaret

Pazar’da kurulan TÜGVA’nın başkanı Pazar İmam Hatip Cami hocası Hasan Ayrılmış yaptığı açıklamalarda “ Türkiye Gençlik Vakfı olarak Pazar’da yeni bir oluşum halindeyiz. Gençlerimiz ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Gençliği ihya etmek, aslına uygun geleneklerine bağlı, tarihini bilen ve İslam’ın vermiş olduğu misyonu üstlenen bir gençlik, bir nesil yetiştirtmek amacındayız. Pazar’da teşkilat olarak kurulduğumuz bir ay oldu. Yönetimi oluşturduk.8 kişi ile başladık. Şimdi ise ziyaretlere başladık. Bu kapsamda Pazar Kaymakamı ve Belediye Bakanımız olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşları, STK ları ziyaret ediyoruz. Öncelikle bir mekan olarak isteklerimizi başkanımıza ilettik. Pazar’da gençliği bir arada hayırlı işlerde bulunduracak ekip oluşturacağız. Gençliği daha iyi konumlara nasıl getiririz çalışmalarına ön ayak olacağız. İslam ve inanç anlamında neler yapabiliriz bunları projelendiriyoruz. Belediye Başkanımız Ahmet Basa’nın ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Basa “ İlçemizde yeni kurulan TÜGVA teşkilatına başarılar diliyorum. Belediye olarak bizde elimizden gelen katkıları sağlayacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı