Pazar takımı çeyrek finale kaldı

“Spor Kenti” Pazar ilçesi, başarılarına Erzincan’da yenisini ekledi.

YÖREDEN HABER 26.05.2022 09:59:45 58 0
Pazar takımı çeyrek finale kaldı

PAZAR-Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğün Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda hocaları Seden Işgören tarafından hazırlanan Kızlar Hentbol takımı Erzincan’da 22-25 Mayıs tarihlerinde düzenlenen ve 81 ilin katıldığı ANALİG müsabakalarında rakiplerini eleyerek ilk 16 takım arasına girerek Elazığ da düzenlenecek yarı final karşılaşmalarına katılacak.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada; 22-25 Mayıs tarihleri arasında Erzincan ilinde düzenlenen analig çeyrek final müsabakaları sona ermiştir. Kızlarımız çeyrek finalden çıkararak Elazığ da düzenlenecek olan çeyrek final maçlarına katılmaya hak kazanmışlardır. Sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Başarılı Hentbol Antrenörü Seden Işgören, yaptığı açıklamada “Aslen Pazarlıyım ama doğma büyüme Ankara’da yaşıyorum.3 senedir gençlik spor da sözlenmeli Hentbol antrenörü olarak görev yapmaktayım. Pazar’da hentbol adına yapılan güzel oluşuma yeni heyecanlar kazandırıyoruz. Daha yolun çok başındayız ama sporcularımız güzel başarılar elde ederek doğru yolda olduğumuzu gösteriyor bize” dedi.

Katılmış olduğumuz Anadolu yıldızlar ligi müsabakalarında önce guruplara Erzurum'a gittik diyen Işgören, “Gruptan çıkarak 22-25 Mayıs Erzincan’da düzenlenen çeyrek final müsabakalarına katıldık. Bu müsabakayı da başarıyla tamamlayan sporcularımız Elazığ'da düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.81 İlin katıldığı ve çeşitli illerde eş zamanlı düzenlenen bu müsabakalarda ilk 16 ‘ya öncelikle il, ve ilçemiz Pazar olarak adımızı yazdırdık. Çalışmalarınız Pazar Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü de devam edecek.. Hedef bu kategoride İlk 3 inşallah” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI