Pazar Seçimi yaptı.

Pazar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2015 yılından yapılan seçimden sonra ikincisini gerçekleştirmek üzere 2016 yılı 2. Olağan Meclis toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı.

YÖREDEN HABER 31.03.2016 12:00:48 199 0
Pazar Seçimi yaptı.
Yeni dönem de 5 yıllığına seçilen Muhtarlarında oy kullandığı ve her yıl Mart ayı içerisinde yapılan seçimlerin 2.si gerçekleştirildi.
Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN’ın başkanlığında yapılan toplantı ya İl Genel Meclis Üyeleri Rasim ÇORBACI, Osman Nuri HASÇELİK, Leyla VEYİSOĞLU, İlçe Yazı İşleri Müdürü Diyar CAN, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İMAMOĞLU, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer HOCAOĞLU, İl Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Halim ERKAN ve köy muhtarları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Toplantının ardından 2015 yılı kesin hesabı hakkında Birlik Muhasibi Mustafa İMAMOĞLU bilgi sunduktan sonra, kesin hesap birlik meclisince kabul edildi
Devamında Birlik Encümen seçimine geçildi. Yapılan oylamada İl genel Meclisi üyelerinden Rasim Çorbacı 43 oy, ve Leyla Veyisoğlu 40 oy ile,ayrıca Pazar Muhtarlar Derneği üyelerinden Hamidiye Muhtarı Hamit Eksilmez 36 oy ve Güney köyü Muhtarı İbrahim Tabanlı 25 oy alarak Pazar KHGB encümen üyeliğine seçildiler.

Oylamadan sonra Kaymakam Aslan, Birlik Meclisince görev tevdi edilen üyeleri tebrik ederek, muhtarlarımızın görüş ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI