Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı AVCI, "KENTSEL DÖNÜŞÜM" de acele etmeliyiz.

Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı AVCI, "KENTSEL DÖNÜŞÜM" de acele etmeliyiz.

YÖREDEN HABER 14.02.2022 11:35:19 42 0
Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı AVCI, "KENTSEL DÖNÜŞÜM" de acele etmeliyiz.
PAZAR-Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ile yeni dernek binasında www.kackar53.com olarak yaptığımız görüşmede, Dernek binasının yapımı ve İlçenin en önemli sorunu 'KENTSEL DÖNÜŞÜM' hakkında bilgiler verdi.

Başkan Avcı, Yaklaşık 30 yıla yakın muhtarlık dönemim var.15 yıl başkanlık yapıyorum.Tek hedefim Pazar'ın muhtarlarını biraraya, bir çatı altına toplamaktı diyerek şu açıklamaları yaptı.

'Pazar'da toplamda 60 muhtarımız var.48 Köy,12 mahalle muhtarlığımız aynı çatı altında hizmet veriyoruz.Dernekte zaman zaman bir araya gelerek 'neler yapabiliriz' ilçemizin gelişmesi için hangi projeleri yapabiliriz? istişarelerinde bulunuyoruz.Dernek binamızın yapımında biz katkı sağlayanlara tek tek teşekkür ediyorum.'

HAVALİMANI ve ALT YAPIMIZ

Başkan Ali Rıza Avcı, 'Pazar ilçemizde Havalimanı yapılıyor.Biz Pazar olarak 'ALT YAPI' ile hazır değiliz'dedi.

Avcı, 'Öncelikle sorun halina gelen 'KENTSEL DÖNÜŞÜM' ün acil olarak yapılması gerekiyor.Siyasilerimiz öncülük yaptığında biz de muhtarlar olarak her zaman destekçileri olacağız.Geç kalmamalıyız.Bir an önce 'neler yapılmalıdır'? diyerek projelerimizi önümüze alarak tek tek yapılması gerekenleri programlar dahilinde gerçekleştirmemiz gerekir'.ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI