Pazar Meydanında halka açık program

Pazar Müftülüğü din görevlileri tarafından birkaç ay önce oluşturulan Tasavvuf Musikisi korosu “Ramazan’a Merhaba” konulu bir konser verecek

YÖREDEN HABER 24.06.2014 22:21:50 22 0
Pazar Meydanında halka açık program
Pazar Meydan Parkı’nda 26 Haziran Perşembe günü Saat 17.30’da başlayacak olan etkinlik; Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, kaside ve şiirler dolu bir program olacak.

Pazar Müftülüğü Tasavvuf Musikisi korosu kurucusu ve Neyzeni olan Alçılı köyü Yeni Cami İmam Hatibi Hasan Ayrılmış Tasavvuf korosunun kuruluşu ile ilgili şunları söyledi:
“Birkaç ay önce kurmuş olduğumuz Tasavvuf koromuz bölgemizde dini musiki anlamında güzel işler yapmayı planlıyor. Pazar Müftülüğü nezdinde oluşturulan bu topluluğun amacı, hem bölge insanımıza dini musikiyi tanıtmak hem de sevdirmektir. Bundan sonra Pazar’ımızda müftülüğümüz tarafından düzenlenecek programlarda sahne alarak bu programları daha da güzel bir hale getirmeyi amaçlıyoruz. Din görevlisi arkadaşlarımla birlikte kurmuş olduğumuz bu Tasavvuf korosu Ramazan ayına girmeden önce Pazar Meydan parkında bir Tasavvuf konseri verecektir. Ramazan’a Merhaba konulu bu programa tün halkımızı bekliyoruz.”
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI