Pazar Kültür yayınları Haberal Okulu kütüphanesinde

Rize-Pazar Haberal Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Akın Artun ve 7.sınıf öğrencileri Pazar Belediyesini ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 14.05.2014 16:35:35 84 1
Pazar Kültür yayınları Haberal Okulu kütüphanesinde
Pazar Haberal Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Nazlı Gizem Seyran eşliğinde Pazar ilçesinde Sosyal proje olarak başlatılan ve bu kapsamda Belediye ile işbirliği yapılması amacıyla mevcut sahil’in çevre temizliği,bakımı ve ışıklandırılmalarının elden geçirilmesi,Sosyal donatı tesislerinin yenilerinin  kurulması ile ilgili istişare yapmak için Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa ile görüşme yaptılar.
Daha sonra Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Uzun’dan Sosyal ve Kültürel çalışmalar hakkında bilgiler alan Okul'un,
Sosyal Bilgiler Öğretmeni Akın Artun ve beraberindeki 7.sınıf öğrencileri Nimetsu Diren HAZIR,Gökdeniz KANBEROĞLU ve Loya BİBER’e Abdullah UZUN Pazar Belediyesi tarafından  Pazar’ın Tarihi,Mezar Kitabeleri ve Her Yönüyle Pazar’ın tanıtımı için hazırlanan Büroşürlerin Okul Kütüphanesinde bulundurulması amacıyla hediye etti.


 

Anahtar Kelimeler:
airforce06
15.05.2014 16:43:56
çocuklarımıza kulak verin sevgili pazar halkı pazarlı değilim yalnız sahilin o halini görünce içim parçalanıyor bu vatan bizim bu deniz bizim lütfen sahip çıkın çıkalım....

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI