Pazar Kız Kur'an Kursundan 15 Temmuz etkinliği

Pazar Müftülüğüne bağlı Pazar Merkez Kız Kur'an Kursu öğrencileri "Şehitleri anma günü" düzenledi.

YÖREDEN HABER 17.07.2017 10:29:01 273 1
Pazar Kız Kur

Yaz Kur'an kursu öğrencileri tarafından düzenlenen Program Kur'an-ı kerim,ilahiler ve şiirlerin okunması ile başladı. 

Pazar Sahil Cami konferans salonunda yapılan programa Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney ve öğrenci velileri katıldı.Programda Pazar Diyanet Sen Şube Başkanı Cemal Taşçı yaptığı sunumda. Taşçı ' Gün birlik olma günüdür,gün beraberce aynı duyguları paylaşma günüdür;Çünkü vatan aynı duyguları paylaşan insanların yaşadığı coğrafyanın adıdır' dedi.

Pazar Müftüsü Mustafa Düzgüney 'Şu anda, burada, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için toplanmış bulunmaktayız.

Şehitlerimiz ve gazilerimiz, 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdılar. Hiç şüphesiz ki, şehitlerimiz, kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde kendilerini gönülden yâd edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız.

15 Temmuz’da, meydanlarda, tıpkı Çanakkale’de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi, tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen büyük Türkiye vardı, büyük Türk milleti vardı. Bu darbe girişiminde, milletimiz, tıpkı bin yıl önce Malazgirt’te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur'dedi.

Program kurs öğrencileri tarafından  şehitlerimizin ruhuna yapılan hatim duası ile son erdi.


Anahtar Kelimeler:
PAZARLI
17.07.2017 15:07:52
emeği̇ geçenlere teşekkürler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI