Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN nöbetçi polis memurlarıyla sahur yaptı.

Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN nöbetçi polis memurlarıyla sahur yaptı.

YÖREDEN HABER 13.06.2016 15:15:45 116 0
Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN nöbetçi polis memurlarıyla sahur yaptı.
Pazar ilçe emniyet müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğinde yapılan sahur yemeğine ilçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve görevli polis memurları katıldı.

Yemekte ilçenin genel asayiş durumu, hizmet sunumunda kalitenin artırılması ve genel ülke gündemleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak sohbet eden Pazar Kaymakamı Aslan, polis memurlarına görevlerinde başarılar diledi.
N
Aslan; yıllardır nöbetçi birimlerimizle Ramazan ayında, sahur yemeğinde bir araya gelip hem bir nöbet ziyareti yapmak, hem de Ramazan sevincini toplumumuzun ve kamu çalışanlarının her kesimiyle paylaşmak şeklinde bir geleneğim var.

Bu geleneğime her zaman devam etmek niyetindeyim. Hassas bir dönemden geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz bu dönemde görevinizi yaparken dikkatli ve duyarlı olmanızı, öncelikle kendi can güvenliğinizi alarak olaylara müdahale etmenizi istiyorum.

Nöbetçi kurumlarımızda özveri ve disiplinle yürütülen hizmetlerde görev şuurlarının yüksekliğini görmekten ziyadesiyle mutluyum. Hepinizin Ramazan-ı şerifini kutluyorum dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI