Pazar Kaymakamı Çelik Başkan Basa ’ya veda ziyareti yaptı

Aydın Yenipazar’a tayini çıkan Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa ‘ya veda ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 5.09.2017 12:54:44 29 0
Pazar Kaymakamı Çelik Başkan Basa ’ya veda ziyareti yaptı

Pazar Kaymakamlığına Kavaklıdere Kaymakamlığından 15.12.2016 tarihinde atanan ve Pazar ilçesinde yaklaşık 10 ay görev yaptıktan sonra çocuğunun sağlık sorunu nedeniyle Aydın Yeni Pazar ilçesine atanan Cevat Çelik veda turlarına başladı. 

Cevat Çelik Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Pazar’ın her türlü hizmetin en güzelini hak ettiğini belirten Çelik, 'Görev süremiz boyunca tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışarak Pazar’a güzel hizmetler yaptığımıza inanıyorum. Bir yandan Pazar’da görev yapmanın mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da yeni görev yerim olan Aydın Yenipazar’a tayin olmanın heyecanını yaşıyorum. Burada 10 ay gibi kısa bir süre kaldım. Yeni dostluklar edindim. Ama çocuğumun sağlık nedeniyle böyle bir tercih yapmak zorunda kaldım' diye konuştu.

Pazar Kaymakamı Cevat Çelik’e, Pazar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Pazar Belediye Başkan Dr. Ahmet Basa, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Basa, 'Cevat Çelik’e yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Aslen Akçaabatlı olan hemşerimiz Cevat Çelik’in önemli işlere imza atmasını önemli görevlere gelmesini temenni ediyorum. Yeni görev yerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI