Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Çorbacı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi Şantiye Şefi Mühendis H.Görkem Kantoğlu ile birlikte Aktepe grup yolu ve hat üzerinde bulunan köylerde köy muhtarları ile birlikte incelemelerde bulundu.
Daha sonra Şendere köyüne geçen ekip, İl özel idaresi programında olup aciliyetine binaen Kaymakamlığın destekleri ile Köy muhtarlığınca iş makinesi kiralamak suretiyle yeni yapılan köy içi mevkii 1800 metre ve dere içi mevkii 900 metre ham yolda incelemelerde bulundu.
Kaymakam Aslan, Köy Muhtarı Muhittin Solak’ tan köyün genel durumu hakkında da bilgi aldı.
Pazar Kaymakamı Aslan yapılan işleri denetliyor
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, beraberindekilerle Aktepe grup yolu ve hat üzerinde bulunan köylerde köy muhtarları ile birlikte incelemelerde bulundu.

YORUM EKLE
1
Pazar'da aşçı yardımcılığı kursuna 20 kursiyer...
2
Rektör Karaman'ı birlikte ziyaret ettiler
3
Vali Çakır'dan Başkan Kasap'a Veda Ziyareti
4
Mezuniyet törenine hazırlanıyor
5
Pazar'da Öğrenciler yarıştı
6
Pazar'lı öğrenciler Tarihi mekanları gezip döndüler
7
Liman ve Deniz var.Faydalanamıyoruz
8
Ardeşenspor'da hoca arayış son buldu
9
Davetliler Kan bağışında bulundular
10
Allah katında Din,İslam'dır
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER