Pazar Kaymakamı Aslan Okul Müdürleriyle toplantı yaptı

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve ilçedeki müdürlerinin katılımıyla eğitim toplantısı yapıldı.

YÖREDEN HABER 19.11.2014 19:18:06 169 0
Pazar Kaymakamı Aslan Okul Müdürleriyle toplantı yaptı
Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük ve ilçede bulunan tüm ortaokul müdürlerinin katılımıyla eğitim toplantısı yapıldı. 

Kaymakam Selçuk Aslan okul müdürlerine yaptığı konuşmada, “Eğitim öğretimde tüm paydaşları harekete geçirecek, koordine edecek ve önündeki engelleri kaldırarak uygun motivasyonu sağlayacak olan sizlersiniz. Bizlerden gerek velilerimiz, gerekse üst birimlerimiz başarı bekliyor. Rekabet koşullarına ayak uydurmak hedeflerimizi her zaman yukarı taşımak zorundayız. Koşulların olumsuz yönlerine takılmadan eldeki imkânları sonuna kadar kullanıp hissedilir, görülebilir bir başarı artışı öncelikli hedefimiz, örnek gösterilen okullar arasına girmek nihai hedefimiz olmalıdır.

Önümüzde gelecek hafta yapılacak olan TEOG sınavı var. Bugüne kadar yaptığımız hazırlık süreciyle tüm öğrencilerimizin başarı için samimi çabalarını takdirle karşılıyorum. Kıymetli müdürlerim şahsınızda tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarı temennilerimi iletiyorum.” dedi
Toplantıda ihtiyaçlar ve öneriler hakkında söz almak isteyen okul müdürleri fikirlerini dile getirdiler.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI