Pazar Kaymakamı Akın ve Başkan Basa'ya Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yıl münasebetiyle Pazar İlçesinde daha önceden belirlen okulların Makam ziyaretleri devam ediyor.

YÖREDEN HABER 23.04.2022 14:53:36 132 0
Pazar Kaymakamı Akın ve Başkan Basa

Kaymakam Akın’a Ziyaret

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İlçemiz Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu öğrencileri Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN’ı makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Ziyarete Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu Sınıf Öğretmeni Aykut AKYASAN eşlik ederek, öğrencilerden temsili Kaymakam 2. sınıf öğrencisi Muhammed Emin ATAY oldu.

Kaymakam Mustafa AKIN memnuniyetini belirterek, ziyarete gelen öğrencilerin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak öğrencilere hediye verdi.

Başkan Basa’yı Ziyaret ettiler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.yıl münasebetiyle Pazar İlçesinde daha önceden belirlen okulların Makam ziyaretleri Başkan Basa ile devam etti.

Haberal Ortaokulu öğrencileri, Pazar Belediyesini ziyaret ederek Başkan Basa ile sohbet ettiler. Başkan Basa, ziyarete gelen öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramlarını kutlayarak hediye verdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI