Pazar ilk defa Mandalina alımı yapıldı.

Pazar Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının hem üretim öncesi hem de üretim sonrası, desteklenmesi hususunda faaliyetlerini sürdürüyor.

YÖREDEN HABER 25.11.2021 17:03:18 78 1
Pazar ilk defa Mandalina alımı yapıldı.

PAZAR-Tarım Kredi Kooperatifleri, ortaklarının hem üretim öncesi hem de üretim sonrası desteklenmesi hususunda faaliyetlerini sürdürüyor.

2969 sayılı Pazar Tarım Kredi Kooperatifi, üreticilerin desteklenmesi yanında piyasayı regüle ederek tüketicilerinde kaliteli ve sağlıklı gıda ürünlerine uygun fiyatla ulaşmasını da sağlamakta. Bu amaçla 2969 sayılı Pazar Tarım Kredi Kooperatifi, ilçede bu yıl ilk defa Mandalina alımı yaptı.

İlçede kooperatif olarak daha önce kivi alımı yapmıştık, şimdi de Mandalina alımı yaptık alımlarımız devam ediyor, Üreticimizin mağdur olmaması için yanlarındayız diyen Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği Başkanı Nurettin İnce yaptığı açıklamada,’’

Ekim ayında başladığımız dalından ürün alım çalışmalarımıza devam ettik. Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge müdürlüğü olarak bölgemizin meyvelerinden Kivi meyvesinin yanın da bölgemize haz Rize mandalinasını 2021 yılında Migros mağazaları İle birlikte pilot bir proje olarak pazar ilçemizde Mandalina alımına başladık. Bu çalışmayı başlatan başta Tarım kredi kooperatifleri merkez birliği genel müdürümüz Fahrettin Poyraz Bey ve yöneticilerimize ayrıca Migros genel müdürümüz ve yetkililerine teşekkür ediyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Pazarli
5.12.2021 21:15:45
Geç bile kalinmiş

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI