Pazar İlçesinde Tarihi Gün

Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı ve beraberindekiler Doğalgaz'ın Pazar'a getirilmesi ile ilgili görüşmeler yaptılar.

YÖREDEN HABER 7.07.2017 22:06:04 1080 0
Pazar İlçesinde Tarihi Gün

Aksa Doğalgaz Genel Müdürü  Alper Konyalı, Şirket Müdürü  Salih Ayaydın, Rize İl Müdürü  Erol Yavuz ve Yüklenici firma yönetim kurulu başkanı  Dünya Kaya, kararın detaylarını ve 2017 yatırım programını değerlendirmek üzere Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı makamında ziyaret ederek Pazar İlçesi Doğal Gaz projesini değerlendirdiler.

ksa Doğalgaz Genel Müdürü Konyalı 'Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak'ın önderliğinde başlatılan, doğal gazın ülke genelinde yaygınlaştırılması hedef ve politikaları çerçevesinde; merkez nüfusu 10.000 ve üzerinde olan ilçelere doğal gaz ulaştırılması kararı kapsamında yer alan Pazar ilçemize doğalgaz ulaştırılması için, İlçe Belediyemiz ivedilikle meclis kararını almış ve Şehir içi dağıtım şirketi Aksa Doğalgaz’a talebini bildirmiştir' dedi.

Alper Konyalı 'Aksa Doğalgaz’ın, Belediyemizin aldığı Meclis kararına müteakip EPDK’ya yapmış olduğu başvuru ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, doğal gaz yatırım kararını almış ve ilçemiz, Karadenizin genişleme alan ilk ilçesi olmuştur' diyerek sözlerini tamamladı.



 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI