Pazar Hatuniye Camii Gençlere daha yakın olacak

Pazar Merkez Hatuniye Camisi’nde ilçe halkına daha kapsamlı ve sistemli hizmetler ulaştırmak amacıyla Gençlik Kolları kuruldu.

YÖREDEN HABER 12.03.2018 20:26:04 164 0
Pazar Hatuniye Camii Gençlere daha yakın olacak

Pazar Müftülüğü Gençlik Koordinatörü ve Cami Uzman İmam Hatibi Halil Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu bilgilere yer verdi:
“Halkımızın her kesimine ulaşmak için atmış olduğumuz bu adım Kadın Kolları, Eğitim Komisyonu, Esnaf Komisyonu gibi yeni yapılanmalarla devam edecektir. Cami hepimizin ortak mekânı ve adresidir. Hizmet kapsamımız içerisinde her alanda camide organize olup ulaşamadığımız hiçbir fert bırakmayacağız. İslam'ın hayat veren prensiplerini her yaş ve seviyedeki insanımıza ulaştırmayı hedefledik. Bu meyanda gönüllü olarak biz de bu hizmette varız diyen genç kardeşlerimizle camimizin gençlik kollarını kurduk. Yakın zamanda camimizin gençlik kolları vasıtasıyla güzel hizmetler ortaya koyacağız inşallah. Aynı zamanda üye kaydına da başlayacağız.”

Gençlik Kolları adına Selim Demir ise böyle bir oluşum içerisinde olmaktan çok memnun olduklarını ifade ederek, “Hiçbir siyasi, etnik, meşrep farkı gözetmeden Cami'nin kuşatıcı yapısına uygun olarak hocamızla Pazar gençliğine hizmet sunmaya çalışacağız.” dedi.

Yönetim ise şu isimlerden oluştu:
Selim Demir, Sercan Uygur, Seçkin Bal, Şener Uçan, Mesut Yaşarbaş, Yasin Zengin ve Samed Okumuş.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI