PAZAR HAMDİYE RENGA RENK

Rize’nin Pazar İlçesi Belediyesine bağlı Hamidiye sahil bölgesinin, Ocak Mahallesi kavşağından başlayarak Fırtına Köprüsüne kadar uzanan geniş alanda bulunan sahil yürüyüş bandı, Pazar Belediye’si tarafından ışıklandırıldı.

YÖREDEN HABER 20.02.2021 11:57:24 90 1
PAZAR HAMDİYE RENGA RENK

PAZAR-Rize’nin Pazar İlçesi Belediyesine bağlı Hamidiye sahil bölgesinin, Ocak Mahallesi kavşağından başlayarak Fırtına Köprüsüne kadar uzanan geniş alanda bulunan sahil yürüyüş bandı, Pazar Belediye’si tarafından ışıklandırıldı.

Bu alanda bulunan mahalle sakinlerinin de zaman zaman şikâyetçi olduğu ve özellikle gece vakitlerinde ıssız oluşu yöre halkının tedirginliğine yol açmıştı. Aynı yerde birde halka açık plajın bulunması yaz aylarında burada denize girenlerin akşam vakti yol güzergâhlarında sıkıntı yaşadıkları dile getirilmişti.

Bu güzergâhın Işıklandırılmanın yapılmasından sonra sorunların ve şikayetlerin ortadan kalktığını dile getiren Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa, “Eski Bakanımız Osman Aşkın Bak, Çoruh Elektrik Yatırımlar Müdürü Ömer Yaşayan, Pazar Aksa görevlileri Rıdvan Kandemir, Osman Özer ve çalışanları ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Herkçiii
20.02.2021 20:08:00
Yıllardır buranın mücadelesini vermiş ,basından bir defa düşürmedi burayı Osman Yüksel’den Allah razı olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı