Pazar Fen Lisesi Kızlar Basketbol takımı Kayseri’den dönüyor

Kayseri’de 29 Mayıs-2 Haziran 2017 tarihleri arasında oynan ve 8 takımın 4 er lik gruba ayrılarak Okul Sporları Türkiye Şampiyonasına katılan Pazar Fen Lisesi kızlar B kategorisi Basketbol takımı karşılaşmaları sona erdi.

YÖREDEN HABER 31.05.2017 15:01:36 172 0
Pazar Fen Lisesi Kızlar Basketbol takımı Kayseri’den dönüyor

Rize’de karşılaştığı rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak eden Pazar Fen Lisesi Kayseri’de güçlü rakipleriyle baş başa mücadele etmesine rağmen şampiyon olamadı.

Kayseri’de Kulüp takımlarının yer aldığı final maçlarına olumsuz şartlar altında katılmayı hak eden Pazar Fen Lisesi elinde bulunan sporcular ile rakiplerine ezilmeden mücadele etti. Rize ve Pazar’ı başarı ile temsil eden Pazar Fen Lisesi Kız öğrencileri Pazar’a “gönüllerin şampiyonu” olarak dönüyor.

Tarihinde ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak eden Pazar Fen Lisesi büyük tecrübe kazandı.

Takım Hocası Yıldıray Büyükterzi “ Rize’yi temsilen Kayseri’ye gittik. Bu kolay olmadı. Zor şartlar altında Rize de bölgedeki ve deplasmanlı ligdekli rakiplerimiz ile oynadığımız 13 karşılaşmada 10 galibiyet alarak buraya geldik. Kayseri’de rakiplerimiz Özel okullar ve büyük kentlerden oluşan okullardan oldu. Pazar ilçesine puan tutturarak gelen kız öğrencilerimiz ile mütevazi bir kadro kurarak il takımlarıyla mücadele ettik. Ayrıca karşımıza kulüp takımları çıktı. Buna rağmen öğrencilerim Rize ve İlçemiz Pazar’ı başarı ile temsil ettiler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz gönüllerin Şampiyonu olarak Pazar’a dönüyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı