Pazar Engelsizler derneğinden Kaymakam Terzi’ye “hoş geldin” ziyaret

Pazar Engelsizler derneğinden Kaymakam Terzi’ye “hoş geldin” ziyaret

YÖREDEN HABER 9.11.2018 10:28:00 94 1
Pazar Engelsizler derneğinden Kaymakam Terzi’ye “hoş geldin” ziyaret

PAZAR-Yaklaşık bir ay önce kurulan Pazar Engelsizler Derneği üyeleri, Pazar İçesine Kaymakam olarak atanan Ayhan Terzi’ye “HOŞ GELDİN” ziyareti yaparak dernek hakkında bilgiler verdiler.

Kurucu Üye Osman Yüksel, Yönetim Kurulu üyelerinden Leyla Yüksel, Mustafa Hazır, Ramazan Dursun ve Başkan Serkan Benkli tarafından gerçekleştirilen ziyarette kurucu üye Osman Yüksel Dernek hakkında bilgiler verdi.

Aynı zamanda Pazar Şoförler Odası Başkanı olan Osman Yüksel, “kendisinin de bir engelli babası olduğunu ve herkesin de engelli adayı olduğu gerçeğini göz önüne alarak, Pazar’da mücadele vererek engelli vatandaşları bir çatı altında toplamayı başardık” dedi.

Engelsizler Derneği’nin Pazar’da bir ilki gerçekleştirdiğine vurgu yaparak, bu anlamda özellikle sivil toplum kuruluşlarının önemli desteği olduğunun altını çizerek, “Derneğimizin ismini özellikle ENGELSİZLER olarak belirledik. Fiziki engeller toplumsal duyarlılıkla aşılabilir. Önemli olan el ele verip dayanışma içinde olunabilsin. Bu derneğimizi kurarken ve isim koyarken de bu anlayışla yola çıktık. Destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yüksel ve beraberindekiler Pazar Kaymakamlığına atanan Ayhan Terzi’ye hayırlı olsun diyerek yapacak oldukları çalışmalarda yardımcı olunmasını istedi.

Kaymakam Terzi, ziyaretlerinden dolayı Dernek başkanı ve üyelerine teşekkür ederek, ”Kaymakamlık olarak yasal ne yardımlar yapılıyorsa onları yapmaya çalışacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Iııı
9.11.2018 10:52:19
Koltuk dar geliyordur yeni arayışlar İçin de yüksellerr

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI