Pazar'da 10 Mart Coşkuyla Kutlandı.

10 Mart 1918 Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Pazar Kaymakamı ve İlçe Protokolünün katılımı ile kutlama programı gerçekleştirildi.

YÖREDEN HABER 10.03.2022 10:02:16 33 1
Pazar

PAZAR-10 Mart 1918 Pazar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Pazar Kaymakamı ve İlçe Protokolünün katılımı ile kutlama programı gerçekleştirildi.

Program Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye’nin Atatürk Anıtına çelenk sunması ile devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'nın İl dışında olması nedeniyle başkan yardımcısı Dursun Güneş, günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra Demokrasi Meydanındaki tören sona erdi.

Başkan Yardımcısı Dursun Güneş'in konuşması;

Saat 10.00 Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda başlayan ve Saygı duruşu,istiklal marşının okunması, yarışmada birinci olan şiirin okunması,kompozisyon birincisinin okunması,kutlama mesajlarının okunması ile devam eden program, Tiyatro ve Oratorya,Işık Gölge-Şehidin konuşması gösterisinden sonra,Pazar Şehitler Müfrezesi Video gösterisi,Kılıç Kalkan gösterilerinde dereceye girenlere ödülleri dağıtıldı.Halk oyunları ve geleneksel okçuluk gösterisinden sonra program sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
hamza r .s
11.03.2022 12:25:46
vatan sag ğlsun kutladım hem yasgünümüde

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı