Pazar Belediyesi’nde İstifa Şoku

Pazar Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Engin, Ak Parti meclis üyeliğinden istifa etti.

YÖREDEN HABER 3.06.2021 10:11:17 386 0
Pazar Belediyesi’nde İstifa Şoku

Pazar Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Engin, Ak Parti meclis üyeliğinden istifa etti.

Engin, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den Pazar Belediyesi Meclisi Üyesi olarak seçilmiş ve encümen üyeliği ile imar komisyonluğu görevlerinde bulundu.

Engin yaptığı açıklamada 'Ankara’da yılarca Belediye’nin farklı birimlerinde görev yaptım. Daha sonra emekli oldum. Belediye yasalarını yakından bilen biri olarak Pazar İlçemde hizmet etme aşkıyla gönül bağı ile bağlı olduğum Ak Parti’den meclis üyesi seçildim. 2 yıllık dönemimde ilçem adına Meclise 14 önerge verdim. Hiç biri kabul edilmedi. Son olarak Haziran ayı olağan kongresinde 2 önergem daha ret edildi. Önergelerimin biri İlçemizin yetiştirmiş olduğu Prof. Dr. Mehmet Haberal isminin belirlenen bir caddeye verilmesi, diğeri de TC isminin tekrar Belediye tabelasına konulmadıydı” dedi.

Engin, Tüm meclis üyeleri önergemi kabul etmedi. Bende bunun üzerine noter aracılığıyla Ak Parti meclis üyeliğinden istifa ederek kalan süremde bağımsız meclis üyeliğime devam etme kararı aldım. Bu süreçte de ilçem halkından gelen talepleri önerge vererek yerine gelmesini sağlayacağım. Daha sonra ise verdiğim tüm önergelerde neleri talep ettiğimi kamuoyu ile paylaşacağım” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI