Pazar Belediye Başkanı Basa ziyaret etti

Düğün akşamı geçirdiği trafik kazasından sonra Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat olan Bayram Fener'i bugün Pazar Belediye Başkanı Dr Ahmet Basa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

YÖREDEN HABER 9.08.2014 20:55:09 95 0
Pazar Belediye Başkanı Basa ziyaret etti
Rize’nin Pazar İlçesi’nde bir süreden beri nişanlı olduğu Aynur Karabay (27) ile evlenmek için yola çıkan damat adayı Bayram Fener’in (37) içinde bulduğu araç Rize’nin liman kavşağı mevkiinde kaza yaptı. Düğüne bir saat kala meydana gelen kazada, damat adayı aracın içine sıkıştı. Daha sonra araçtan çıkarılan Damat Fener, Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Burada yapılan ilk muayenesinde damadın iç organlarında ezilme tespit edildi. Doktorlar Bayram Fener’e, müşahede altında kalması gerektiğini belirterek hastaden ayrılmasını izin vermedi. 
Doktorların müşahede altında kalmasını istediği Bayram Fener, hastaneden kaçarak düğün salonun yolunu tuttu. Pazar Öğretmenevi’ndeki düğüne yetişen Bayram Fener, yaklaşık 2 saat süreyle eşiyle dans edip oyun oynadı. Takı töreni sonunda fenalaşan damadın idrarından kan geldiği tespit edildi. Bayram Fener, yakınları tarafından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İÇ KANAMA GEÇİRMİŞ

Burada yapılan kontrollerde, talihsiz gencin iç organlarında ezilme ve iki böbreğinde büyük hasar meydana geldiği ortaya çıktı. Bunun üzerine ameliyata alınan Fener’in hasar gören böbreklerine operasyon yapıldı.
 
Bayram Fener'e bugün amaliyat olduğu Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Basa burada Bayram Fener'in babası Pazar Belediyesinden emekli olan Dursun Dursun Fener'e de geçmiş olsun dedi.

Kaçkar53.com ailesi olarak Bayram Fener'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.Meslektaşımız Dursun Fener'e da bir daha böyle acıların yaşamamasını diliyoruz.

 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı