Pazar Atina Off-Road kulübü kuruldu

Rize/Pazar ilçesinin tanıtımı için bir araya gelen araç tutkunu gençler Off-Road Kulübü kurarak hafta sonu etkinliklerine başladılar.

YÖREDEN HABER 8.01.2018 09:57:29 1174 0
Pazar Atina Off-Road kulübü kuruldu

Kaçkar53.com

2018 yılının ilk hafta sonunda 20 araçla yoğun Kar’a rağmen Elevit Yayla köyüne gezi düzenleyen Pazarlı gençler “çılgınlığı” zevke dönüştürdüler.

Ömer Seven “ Pazar’da Ömer usta olarak tanınıyorum.2013 yılında tek başıma başladım.2018 yılında yeni katılımcı arkadaşlarımız ile Pazar Atina Off-Road olarak amatörce bu işe gönüllü olarak devam ediyoruz. Her geçen gün sayımız artıyor ”dedi.

Selçuk Sarı “ Amacımız doğa gezi ve yürüyüşlerini farklı formatta gerçekleştirmektir. Herkes kendi aracıyla gönüllü katılıyor. İnsanların bir arada olması kadar güzel ne olabilir ki, bir araya gelerek çay içilmesi bile bizim için önemlidir. Organizasyonlarımıza son bir yıldır daha da hız kazandırdık. Yaz ve Kış organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yeni katılmak isteyenler için Facede grup kurduk diyen Off-Road üyeleri biz eulaştıkları takdirde organizasyonumuza katkı sağlayabilirler dediler.

Pazar-Ardeşen ve Hemşin’den katılımcıların olduğu kulüp ileride daha yenilerinin de ekleneceğini dile getirdiler.

Pazar’ın tanıtımına “biz de varız” diyen Pazarlı Ferhat ilişe yetkililerin bize küçük çapta da sponsor olarak destek vermeleri bizim çalışmalarımızı daha da güzel hale getircektir.2018 yılının ilk Kar faaliyetin Elevit Yayla köyüne yaptık. Çok güzel bir manzara eşliğinde arkadaşlarımızla hiçbir sorun yaşamadan buraya ulaştık. Kısa moladan sonra geri döneceğiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI