Pazar: 4 Proje arasında girdi

Üreticilerin devletin imkanlarından yararlanması adına büyük emeklerle hazırlanan ve DOKA tarafından desteklenen 4 proje arasına Pazar’da girmeyi başardı.

YÖREDEN HABER 26.12.2022 14:20:23 43 0
Pazar: 4 Proje arasında girdi

ALİ AKYILDIZ

PAZAR-Bölgede Arıcılık Faaliyetlerinin geliştirilmesi için Pazar ilçesinde 5 gün süreli Dijital Pazarlama ticaret ve markalaşma konularında Halk Eğitim Merkezi’nde seminer düzenlendi.

Diğer ilçelerde farkındalık oluşturacak seminer bugün Halk Eğitim Merkezi’ndeki toplantıya İlçe Kaymakamı Mustafa Akın’ın yanısıra, GOP Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kocaman,TSO başkanı Neşet Çakır, Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce, Ak Parti ilçe Başkanı Adem Yıldız, CHP İlçe Başkanı Kazım Balta ve üreticiler katıldı.

Pazar Tarım İlçe Müdürü Sinan Kartal, “Bilindiği üzere DOKA bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla Doğu Karadeniz İllerinde hayata geçirilmek üzere birçok projesyi desteklemektedir” dedi.

Kartal, “ ilçe müdürlüğü olarak, tarımsal ve kurumsal anlamda Pazar ilçemizi bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda “büyük değişimler ve küçük adımlarla başlar” inancıyla birçok projeyi hayata geçirerek yeni bir vizyon oluşturmayı hedefliyoruz. Bugün burada teşrifleriniz ile bizleri onurlandırarak yalnız bırakmayarak destek olduğunuz için hem üreticilerimiz adına, hem şahsım adına hem de ilçe müdürlüğümüz adına şükranlarımı sunuyor, Projemizin üreticilerimize, ilçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI