ÖZEL GÜVENLİK İŞCİLERİNİN BİR HAYLİ SORUNLARI VARDIR.

Türk İş'e bağlı Güvenlik İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Tuncay Kadir ,Özel Güvenlik İşçilerinin Sektördeki iş hayatında fazlasıyla sorun yaşadığını ve bir çok iş yerinde haksızlığa uğratıldığını belirtti.

YÖREDEN HABER 18.11.2014 19:08:39 76 0
ÖZEL GÜVENLİK İŞCİLERİNİN BİR HAYLİ SORUNLARI VARDIR.
Türk İş’e bağlı Güvenlik İş Sendikası Rize İl Temsilcisi Tuncay Kadir yaptığı yazılı açıklamada, 'Sendikamız özel güvenlik işçilerinin sorunlarını dile getirmek adına önemli çalışmalar yapmaktadır, bizler de Rize'de Özel Güvenlik işçileri olarak  birleşerek  hızla örgütlendik ve özel güvenlik sektöründe yaşanan olumsuzlukların çözümü için el birliğiyle mücadele ediyoruz bizler emekçiyiz ve toplumun her alanında can ve mal güvenliği için görev yapıyoruz. Özel güvenlik işçileri olarak  iş yerlerimizde saldırıya uğruyoruz, görev başında vuruluyoruz umursamıyorlar, iş verenlerin keyfi istekleri ile karşılaşıyoruz,bizler kanunlar kapsamında çalışıyor ve aynı zamanda her türlü sağlık sorunu ile karşı karşıyayız. Yetkililerinin uzun zaman devam eden bu birikmiş sorunlarımızı çözmeye davet ediyoruz' dedi.

                Güvenlik İş Rize İl Temsilcisi Tuncay KADİR; 'Özel Güvenlik işçileri olarak kanunen temsil yetkimizin olduğu sendikamız aracılığı ile Anayasal  hakkımızı kullanarak bundan sonra gerek T.B.M.M' de ve iş hayatımızda özel güvenlik sektörünün ve meslektaşlarımızın sorunlarını dile getirmek için biz diyen anlayışla  hak ettiği konuma gelmesi için çalışmalarımız daha da hızlandıracağız. Rize'de örgütlenme çalışmalarımız kapsamında bir çok kurumda özel güvenlik işçisi özel güvenlik sektöründe meslektaşlarımıza kazandırmıştır,bizler tüm özel güvenlik işçilerini E-devlet sistemi üzerinden 345 kodlu Güvenlik İş sendikamızda birleşmeye çağırıyoruz.

Arkadaşlarımız hızla Güvenlik-İş Sendikamıza üye oluyor, yakın zamanda toplu iş sözleşmesi imzalayacağız ,üyelerimiz maddi ve sosyal haklarına kavuşarak ve iş hayatında sendikamız ile iş verenlerimizle sosyal ortak olma mantığı ile olumsuzluklara son vermek istiyoruz.
Sendikamız Güvenlik İş ilklere imza atmış ve toplu iş sözleşmeleri imzalamış ve silah tazminatını özel güvenlik sektöründe meslektaşlarımıza kazandırmıştır,bizler tüm özel güvenlik işçilerini E-devlet sistemi üzerinden 345 kodlu Güvenlik İş sendikamızda birleşmeye çağırıyoruz .' dedi.Haber: B. Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI