ORTAK ÇALIŞMAYA İMZA ATTILAR

Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Yusufeli Temsilciliği ortak bir çalışma ile ilçede bir aileye yardım elini uzattı.

YÖREDEN HABER 10.09.2021 09:46:08 32 0
ORTAK ÇALIŞMAYA İMZA ATTILAR

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Yusufeli Temsilciliği ortak bir çalışma ile ilçede bir aileye yardım elini uzattı.

İlçe Merkezinde yaşayan ve maddi imkânsızlıklar içerisinde olan bir aileye Belediye Gençlik Meclisi tarafından bir çalışma odası yapıldı. İHH İnsani Yardım Vakfı Yusufeli Temsilciliği tarafından da ev içerisinde eksik olan eşyalar tamamlandı.

Yapılan çalışmayı değerlendiren Yusufeli Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Abdurrahman Tosun,” İlçemizde yaşayan bir öğrencimizin maddi imkânsızlıklar sebebiyle çalışma odasının olmadığını öğrendik. Ekip arkadaşlarımız ile gereken çalışmayı gerçekleştirerek öğrencimize güzel ve ferah bir çalışma odası hediye ettik. Bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e öğrencimiz adına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Belediye Gençlik Meclisi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah ilerleyen günlerde II. Kort Tenis Turnuvamızın duyurusunu yapacağız. Bu vesileyle de tüm tenis severleri turnuvamıza davet ediyoruz.”dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Yusufeli Temsilcisi Ramazan Çakal,”Belediye Gençlik Meclisimiz ile ortak olarak yürüttüğümüz çalışmada bizler evdeki eksik eşyaları tamamladık. Gençlik Meclisi üyesi arkadaşlarımız da öğrencimize çalışma odası yaptılar. Bir aileyi sevindirmiş olmanın verdiği mutluluğu hep birlikte paylaşmış olduk. Bu vesileyle bizlere yardımlarını esirgemeyen başta Yusufeli Belediye Başkanımız Eyüp Aytekin’e ve tüm hayırseverlerimize şükranlarımı iletiyorum.”dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı