ORMAN HAFTASI KUTLANIYOR

Orman Haftası kapsamında, Artvin Orman Bölge Müdür Vekili Emin Yılmaz ve yardımcıları Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 22.03.2018 09:30:37 16 0
ORMAN HAFTASI KUTLANIYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Orman Haftası kapsamında, Artvin Orman Bölge Müdür Vekili Emin Yılmaz, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ali Uzuncan, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Nedim Tuylu, Artvin Orman İşletme Müdürü Yusuf Soysal, Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Aysun Yurttaş ve Yönetici Asistanı Semayi Sancaktaroğlu ile beraber Artvin Valisi Ömer Doğanay’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında, Bölge Müdür Vekili Emin Yılmaz, minyatür bonsai ağacını Vali Doğanay’a takdim etti. Bölge Müdür Vekili Emin Yılmaz “21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası” kutlamaları çerçevesinde hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında Vali Doğanay’a bilgi verdi.

Vali Doğanay “ Sizler çok mukaddes bir görev yapıyorsunuz. Ağaç demek insan demek, Ağaç hayatın devamı demek. Orman ve Doğa sevgisinin çocuklara aşılanması konusunda yapılacak olan her türlü etkinliği desteklediğini belirterek, yapılacak olan fidan dikim töreni etkinliklerinde özellikle orman köylüsüne gelir getirecek türlerden zeytin fidanının dikilerek zeytin bahçeleri oluşturulması konusundaki duyduğu memnuniyeti dile getirerek, özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kurum amirlerinizi ve personelinizi tebrik ediyorum” diyerek kurum çalışanlarının gününü kutladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI