Öğrenciler’den Başkan Kasap'a 23 Nisan Ziyareti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu ( TOBB ) öğrencileri ve beraberinde okul Müdürü Ali KARAALİ ve rehber öğretmeni Asiye KILIÇFIRAT 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KAS

YÖREDEN HABER 23.04.2014 13:11:53 74 0
Öğrenciler’den Başkan Kasap
Öğrenciler’den  4'cü sınıf öğrencisi Gökçe Seher BALABAN Başkan KASAP'ın yerine temsili Belediye Başkanı oldu. Belediye Başkan Yardımcılığı görevini  ise 3'cü sınıf öğrencisi Ebru Nur LEYLEK üstlendi.
Başkan olmaktan memnuniyet duyduğunu dile getiren Gökçe Seher BALABAN  bir günlük Başkanlık fırsatını değerlendirerek okulunun sorunlarına çözüm arayışında bulundu. Okul Müdürü Ali KARAALİ' ye  okulunun sorunlarını soran temsili Belediye Başkanı Seher BALABAN müdürün iletmiş olduğu kanalizasyon sorunun çözülmesi için ilgili birime talimat verdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makamına ziyarette bulunan öğrencileri memnuniyetle karşılayan Başkan KASAP; “Öncelikle beni çok duygulandırdınız isteklerinizin bir kısmı şuan projelerimizin içerisinde yer almaktadır. Belli ki ileride çok daha iyi işler yapacak bir Belediye Başkanı veya Başkan yardımcısı olacaksın” dedi. 
Ziyaret sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP öğrenci ve öğretmenlere hediyeler takdim etti. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI