O yeri Belediye Temizliyor

O yeri Belediye Temizliyor

YÖREDEN HABER 17.01.2023 10:42:58 30 0
O yeri Belediye Temizliyor

Pazar İlçesi Kirazlık Mahallesi Çay Fabrikası altında anayola yakın yürüyüş parkuru yanında bulunan kanaldan açıkta akan kanalizasyonun etrafa pis kokular yayması nedeniyle sosyal medyada 3 gün önce yaptığım paylaşıma anında ilgi gösteren Pazar Belediyesi ekipleri bugün çalışmaya başladılar.

O paylaşımımda; İlgililere şöyle seslenmiştim.

“Uzun süredir şikâyet konusunu olan bu yeri yapmak çok mu zor. Pazar Çay Fabrikası Müdürlüğü, ÇAYKUR genel müdürü, Pazar Belediyesi; Vatandaşların geçerken Pis kokudan tiksindiği fabrikanın altındaki ana yol yanındaki yaya yürüyüşünde bulunan kanalizasyon kokusundan hiç mi rahatsızlık duymuyorsunuz?”

193 beğeni,57 yorum ve 5 paylaşım alan bu yazıma, Pazar Belediyesi duyarlı davranarak malum yerde bugün itibarıyla çalışma başlattı.

Bu yerin Belediye’nin sorumlu bulunduğu alanda ıslah yapılarak kötü kokunun önleneceği söylendi. Ayrıca Çay Fabrikası’ndan sızan pislik varsa, onunda kurum tarafından yapılması gerektiğini de ilgililere bir kez daha duyurmayı da fayda görüyoruz.

Merak ediyorum böyle durumlarda çevre bakanlığının ekipleri neden gerekli tedbirlerin alınması için devreye girmiyorlar? Vatandaşın sağlığını ilgilendiren böyle önemli konularda biraz daha duyarlı olunması gerekmez mi?.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı