Mustafa Taşkın’dan Kaçkar53.com’a Ziyaret

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarını ziyaret etti.

YÖREDEN HABER 4.06.2021 09:19:12 51 0
Mustafa Taşkın’dan Kaçkar53.com’a Ziyaret

Pazarspor Kulübü Başkanı Mustafa Taşkın, ilçede faaliyet gösteren basın mensuplarını ziyaret etti.

Kaçkar53.com haber sitesini yönetim kurulu arkadaşlarıyla ziyaret eden Taşkın, Editör Abdullah Uzun’a kongre süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Diğer aday Av. Şafak Balta’nın bir süre önce yapmış olduğu basın açıklamasına da cevaplar veren Taşkın, ”Kongreye “Pazarspor ’da daha yapacak çok işlerim” var diyerek aday olduğunu söyledi.

TAŞKIN’IN AV.BALTA’YA “CEVAP” NİTELİĞİ TAŞIYAN AÇIKLAMALARI….

Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, 19 Haziran 2021 tarihinde kulübün olağan genel kurulunun icra edileceğini belirtti.

Pazarspor Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, 19 Haziran 2021 tarihinde kulübün olağan genel kurulunun icra edileceğini belirtti.

Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Pazarsporlular; Bildiğiniz üzere; 19 Haziran 2021 cumartesi günü Kulübümüzün olağan seçimli genel kurulu icra edilecektir. Bu olağan genel kurulda; halen kulüp başkanlığını yürüten şahsımla birlikte, sayın Şafak Balta Pazarspor Kulübünün yönetimine talip olmuştur. Pazarspor yönetimine ciddi adayların çıkması, rekabeti üst seviyeye çıkaracaktır. Bu rekabetin doğmasında, yönetim kurulumuzun Pazarspor’u 2. Lige yükselten ve covid sürecine rağmen 2. Ligde kalıcı olmasını sağlayan başarısının adaylar açısından cazibe noktası oluşturduğu açıktır. Zira; bu başarılardan önce, elini taşın altına koymaktan kaçınanların, yönetimde bulunurken en ufak olumsuzlukta kaçanların varlığını bu kulüp görmüş ve teşhis etmiştir. Birçok büyük bütçeli il ve sponsor takımlarının çok büyük sermayelerle elde edemediği başarıları elde ettiğimiz gözden uzak tutulmamalıdır. Bütçeleri, kulübümüz bütçelerinin en az 3 katı olan takımlarla yaptığımız mücadelelerden çıkarak 2. Lige yükseldiğimiz tüm Pazarlıların bilincindedir. 2. Ligdeki mücadelemiz Pazarımıza yakışır seviyede seyretmiş ve ilk yıl için amaç edindiğimiz ligde kalıcı olmakla başlayacak başarı serüveninin ilk taşını döşemiştir. Yönetimimiz, tüm zor koşullara karşın, Pazarspor’a olan aşkı ile fedakarca çalışarak bu başarılara nail olmuştur. Başarının oluşmasında fedakarca görev yapan kulüp çalışanlarının, sporcuların ve her zaman varlıklarını yanımızda hissettiren Pazarlıların katkıları yüksektir.”

Başkan Taşkın, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Diğer aday Sayın Şafak Balta; 01.06.2021 tarihinde Pazar Genç FM de yayınladığı “Halka sesleniş” isimli bildiride; Pazarspor’a üye olarak katılanların kongreye ve mensubiyet hissiyatına gölge düşürdüğü, 2021 yılına ait tüzükte yer alan %5’lik oranın aşıldığı, konuyu muhatapları ile 3 kez görüştüğünü, seçim kaygısı ile üye kaydının yapılmasının Pazarspor temellerine dinamit koymak olduğu şeklinde bir açıklamada bulunmuştur. Bu açıklamaları üzüntüyle izlemiş bulunmaktayız. Öncelikle, seçim kaygısı ile üye kaydı yapıldığı şeklindeki iddia tümüyle gerçek dışı, izandan yoksun bir iddiadır. Sayın Şafak Balta'nın seçimi kazanacağına bu kadar muhakkak gözle baktığı yerde; sistematik bir şekilde Pazarspor’a üye olanlar üzerinden kara bir propaganda yapmaya çalışması, kötü bir algı operasyonudur. Pazarspor’a üye olanlar, yönetim kurulumuzun üye olmasında sıkıntı görmediği Pazarlı hemşerilerimizdirler. Bu kişilere yönelik, onların oy vermek üzere üye edildiği şeklindeki iddia, yönetimimize olduğu kadar, bu üyelerimize yönelmiş haksız ve üzücü bir ithamdır. Bir üyenin kime oy vereceği bilinemeyeceği gibi, bunun garantisinin de olmayacağı açıktır. Nitekim; bu üyelerin hepsine ulaşan Şafak Balta, kendilerine oy vermelerini isteyebilmiştir. Önce, kulübe üye olanlar üzerinden yürütülen bu kara propagandanın, seçimden sonra bağımsız denetçilerle kulübün hesaplarının incelemeye alınacağı şeklinde örtülü tehdit şeklinde öne sürüldüğü görülmektedir. Pazarspor yönetimi olarak, şahsımın ve yönetim kurulumuzun veremeyeceği hiçbir hesap yoktur. Bu kulüp için kulübün başarısından başka hiçbir beklentileri olmadan elini taşın altına koyan yönetimimizin, mali ve hukuki tehditlerle yılacağını düşünmenin büyük bir acziyet olduğunu açıkça söylemekteyiz. Değerli kongre üyelerimize, Pazarlı hemşerilerimize, Pazarspor sevdalılarına saygı ile duyurulur.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI