Muhtarlar gününü kutladılar.

Pazar AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Pazar Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.

YÖREDEN HABER 21.10.2020 13:27:07 20 0
Muhtarlar gününü kutladılar.

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-Pazar AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle Pazar Muhtarlar Derneğini ziyaret ettiler.

Pazar Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Rasim Çorbacı ve Recep Üst, 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladılar, İl Genel Meclisinin çalışmaları hakkında ve İlçe için yapılacak yeni projelerle ilgili bilgiler veridiler

Meclis Üyeleri, muhtarlarla ilçeye bağlı köylere ve ilçe genelinde yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

İl Meclis Üyelerinin derneğe ziyaretleriyle ilgili Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı yaptığı açıklamalarda 'Ak Parti Rize İl Genel Meclisi üyeleri ve ilçemizin bu alandaki temsilcilerinden olan Rasim Çorbacı ve Recep Üst ‘ün derneğimize yapmış oldukları ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm Köy Ve Mahalle Muhtarlarının hazır bulunduğu ziyarette yerel gündemi görüşme imkanı bulduk ve hizmetler hakkında bilgi edindik. Meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı