MHP RİZE İL BAŞKANLIĞI VE KADIN KOLLARINDAN ANKARA ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı Serkan Birben, İl Başkan Yardımcısı Şener Bülbül, İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Altay, başkan yardımcıları Şeniz Bülbül, Semra Aksu ve kadın kolları sekreteri Nur Dalkılıç ile Ankara

YÖREDEN HABER 25.10.2017 11:09:58 36 0
MHP RİZE İL BAŞKANLIĞI VE KADIN KOLLARINDAN ANKARA ZİYARETİ

Kadın kollarının yeniden yapılanması çalışmalarını tamamlayan Rize İl Başkanı Birben; görev dağılımlarını yapan yeni kadın kolları yönetimi ile Türkiye Büyük Millet Meclisine ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine giderek bazı temaslarda bulundular.

TBMM’de Salı günü yapılan MHP Grup toplantısına katılan heyet ardından  MHP Ankara Millet Vekili ve TBMM İdari Amiri olan Erkan Haberal ile görüşme gerçekleştirdi. Kadın kollarının çalışmaları ile Rize ve çayın konuşulduğu sohbette, Rize’yi yakından takip ettiğini ifade eden Haberal; Rizeli kadınların sesi olacağına inandığım sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim, dedi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli Bey ile öğle yemeğinde bir araya gelen kadın kolları Genel Merkezde Kadın Kolları Koordinatörü Nevin Taşlıçay ile görüşme gerçekleştirdi. Kadın kollarının çalışmalarının ve yapılacak organizasyonların planlamasının konu edildiği sohbet toplantısı bir saat sürdü.

Karadeniz’i ve Karadeniz insanını özellikle Rize’yi çok sevdiğini ifade eden Nevin Taşlıçay Rize Kadın Kolları İl Başkanı Neşe Altay ve beraberindeki yöneticilere çalışmalarında başarılar diledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında görüşen İl Kadın Kolları son mesajları Lider Devlet Bahçeli beyden aldı. Sohbette kendisinde aslen Rizeli olduğunu bir kez daha ifade eden Devlet Bahçeli; inanıyorum ki Rizeli kardeşlerim, hemşerilerim sizlerin çalışmalarını taktir edecek ve hak ettiğiniz desteği verecektir dedi.

Ankara’daki temasların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Altay; çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz, dedi. Kendilerini yalnız bırakmayan ve her daim destek olan İl Başkanı Serkan Birben ve yönetimine teşekkür eden Altay; bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. MHP İl Kadın Kolları olarak partimizin menfaatleri doğrultusunda gece gündüz çalışacağız, dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı