Meslek seçimi sergisi ilgi gördü

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarına üniversitelerin ve öğrencilerin ilgisi yoğun oldu.

YÖREDEN HABER 18.04.2014 20:31:33 19 0
Meslek seçimi sergisi ilgi gördü
Yurt içinden ve yurt dışından 35 üniversitenin stant kurduğu fuarı Rize ve çevre illerden gelen öğrenciler ziyaret ediyor. Stantlarda öğrencilere üniversiteleri tanıtan broşürler, promosyon ürünleri hediye edilirken stant görevlileri bağlı oldukları üniversiteler hakkında öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarına ziyarette bulunan Vali Nurullah Çakır, bu fuar öğrencilerimiz için çok önemli, öğrencilerimizin meslek seçimlerini daha iyi yapabilmeleri açısından fuarı yararlı buluyoruz. Burada sadece üniversitelerimiz değil, bölümleri de tanıtılıyor. Öğrencilerimizin meslek seçimlerini daha bilinçli yapabilmeleri için hizmet sunuluyor. Eminim bundan iyi yararlanan öğrencilerimiz, meslek ve tabii ki şehir seçimlerinde daha isabetli karar verme şansı bulmuş olacak dedi.

Vali Nurullah Çakır,  fuara katılarak desteklerini esirgemeyen üniversitelere, Rize Belediye Başkanlığına, ÇAYKUR Genel Müdürlüğüne, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karametmetoğluna, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi ve Okul Aile Birliği Başkanlığına, öğretmenlere, Sivil Toplum Kuruluşlarına, öğrencilere, velilere teşekkür ederek, şükranlarını sundu.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı