MADDİ HASARLI YANGIN MEYDANA GELDİ

ARIKLI MAHALLESİNDE MADDİ HASARLI YANGIN MEYDANA GELDİ

YÖREDEN HABER 13.07.2022 11:24:41 25 0
MADDİ HASARLI YANGIN MEYDANA GELDİ

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Arıklı Mahallesinde öğlen saatlerinde Barcelona Otel isimli iş yerinde yangın meydana geldi. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken maddi hasar oluştu.

Yusufeli Belediyesi İtfaiye Çavuşluğuna gelen yangın ihbarı üzerine hareket eden Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri yangın mahalline ulaştı. Olay yerine takviye olarak bir itfaiye aracı, bir su tankeri, Yakut Aracı ve personel sevkiyatı yapıldı. Yusufeli Belediyesi İtfaiye ekipleri, Yusufeli Orman İşletme Şefliği, Artvin İtfaiyesi, Limak A.Ş., Yusufeli Belediyesi Gönüllü İtfaiyecileri ve Vatandaşların çalışmaları ile yangın saat sularında kontrol altına alındı ve yangın soğutma işlemleri devam etti.

Arıklı Mahallesinde yangının meydana geldiği bölgeye giderek incelemelerde bulunan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,’’ Öğle saatlerinde Arıklı Mahallemizde yangın çıktığı ihbarını aldık. Ekiplerimiz yangın ihbarını takiben hemen hareket ederek olay yerine ulaştılar. Yürütülen çalışmalar ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanmanın olmaması en büyük tesellimiz. İşletme sahipleri ile Arıklı Mahallesi sakinlerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bizleri tüm felaketlerden muhafaza eylesin.’’ dedi.

Alınan bilgiye göre 3 katlı otel binasının eklentileri arasında bulunan 14 oda tamamen kullanılamaz hale gelirken, 20 odanın da çatısının yanması nedeniyle içerisindeki malzemeler zarar gördü. Ayrıca otel civarında yer alan apartmanlarda da maddi hasarlar meydana geldi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI