LÜTFÜ KOLÇAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başarılı bir sezonun ardından şampiyonluğu kıl payı ile kaçıran Artvin Hopaspor kulübünde 5 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul da mevcut yönetim kurulu kulüp sözcüsü Lütfü Kolçak başkan adayı oldu.

YÖREDEN HABER 28.06.2022 11:43:08 264 0
LÜTFÜ KOLÇAK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Hayati Akbaş

HOPA-Başarılı bir sezonun ardından şampiyonluğu kıl payı ile kaçıran Artvin Hopaspor kulübünde 5 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul da mevcut yönetim kurulu kulüp sözcüsü Lütfü Kolçak başkan adayı oldu.

Kolçak yapmış olduğu yazılı açıklamasında 'Geçen yıl küçük bir sağlık sorunum nedeniyle memleketime geldiğim zaman kulüp başkanı Göksel Cihan bana yönetim kuruluna girmemi istedi. Play-Of ve şampiyonluk hedefimiz vardı. Hedefimizin son noktasına kadar gelmemize rağmen son anda şanssız bir netice ile şampiyonluktan olduk. Göksel başkanımızda bu süre içerisinde sağlık sorunları oluştu. Bu kez başkanlık görevinin benim yapmama istedi. Ben de kendisini kıramadım. Ve 5 Temmuz Çarşamba günü yapılacak olan olağanüstü kongrede geniş katılımlı tecrübeli arkadaşlarla ve yeni arkadaşlarla Artvin Hopaspor kulübümüzü layık olduğu yere taşımak için ayrıca sportif ve altyapı konusunda bazı yatırımlar planlamak için tesisleşme noktasında da kalıcı gelirler oluşturmak için yönetim kurulu ekibimi oluşturarak Artvin Hopaspor ‘un başkanlığına adayım' dedi.

Artvin Hopaspor'un olan üstü genel kurulu ilk toplantısı 29 Haziran Çarşamba günü Hopa Ticaret Sanayi odası Atatürk konferans salonunda yapılacak ancak ilk kongrede salt çoğunluk sağlanamaması durumunda bir hafta sonra aynı gün aynı saatte aynı salonda gerçekleşecek olan olağanüstü genel kurulda katılımcıların imzaladığı hazirun cetveli ile olağanüstü genel kurul gerçekleşmiş olacak. İlk toplantıda genel kurulun yapılmama olasılığı yüksek, katılımdan ötürü çünkü üyelerimiz il dışında olan üyelerimizde var o nedenle 2 toplantıda genel kurulu gerçekleşecek 6 Temmuz'da.

Yapılacak olan genel kurulumuz Hopa’mıza Artvin'imize ve spor kamuoyuna hayırlı olsun”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI