LİMAK İNŞAAT A.Ş.’DEN İŞ MAKİNESİ HİBE

Yusufeli Barajı ve Hes projesinin yüklenici firması olan Limak İnşaat A.Ş. tarafından Yusufeli Belediyesi iş makineleri hibe edildi.

YÖREDEN HABER 26.04.2023 12:00:13 248 1
LİMAK İNŞAAT A.Ş.’DEN  İŞ MAKİNESİ HİBE

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Barajı ve Hes projesinin yüklenici firması olan Limak İnşaat A.Ş. tarafından Yusufeli Belediyesi iş makineleri hibe edildi.

Yusufeli Barajı ve Hes projesinin yüklenici firması olan Limak İnşaat A.Ş. yürüttüğü çalışmaların sonuna gelerek kısa bir süre sonra bölgeden ayrılacak. İlçedeki birçok esere imza atan Limak İnşaat A.Ş. makine parkında bulunan bir adet 220 Kazıyıcı – Yükleyici İş Makinesi ve bir adet Lastikli Küçük Yükleyiciyi Belediye makine parkına dahil etmek üzere hibe etti.

Hibeler için teşekkür eden Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Limak İnşaat A.Ş. ile yürüttüğümüz görüşmeler sonrasında makine parkımızı güçlendirmiş olduk. İlçemize hizmet eden köklü bir kuruluş olan Limak İnşaat AŞ’nin yöneticilerine destekleri için teşekkür ediyorum. Gayemiz yeni Yusufeli’mizde daha güzel hizmetlere imza atmak. Bu amaç doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vesile ile İş makinelerinin hibesi noktasında desteklerini esirgemeyen Limak İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’e ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Limak İnşaat A.Ş. tarafından iş makinelerinin yanı sıra önümüzdeki günlerde bir adette pikap hibe edileceği öğrenildi.


Anahtar Kelimeler:
Akıf uçar
26.04.2023 13:17:53
Altun gelen yerden dana esırgenırmı

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI