KONGRE BİR KEZ DAHA ERTELENDİ

ESNAF VE SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPRATİFİ ÜYELERİNE DUYURU

YÖREDEN HABER 5.03.2021 11:49:56 61 0
KONGRE BİR KEZ DAHA ERTELENDİ

Hayati Akbaş

HOPA-Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Saim Aydın seçimlerin ertelenmesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Aydın açıklamasından “Değerli Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleri. Pandemi nedeni ile Ülkemiz çok zor dönemler geçiriyor. Kefalet kooperatifimizin 2021 Yılı Olağan genel kurulu salgın koşulları nedeni ile 2 aylık bir süre için ertelenmişti.

01 Mart 2021 Tarihli Cumhurbaşkanlığımızın açıklamaları ile ancak 300 üyeli yada ortaklı kooperatif veya diğer kurumlar olağan genel kurullarını yapabilecekler. Hopa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin ortak sayısı 1200 olması nedeni ile Federasyonumuzca süre belirtilmeden erteleme yapıldı.

“YAPACAĞIMIZ HİZMETLERİ ANLATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ben ve Yönetim kurulumuzu oluşturduğumuz arkadaşlarımız, Kefalet Kooperatifimizin 2021 Yılı Olağan kongresi için belirlenecek takvime kadar ortaklarımızla yüz yüze görüşmeye ve toplantılar halinde yaptığımız sohbetlerle de belirlediğimiz ilkelerimizi ve yapmak istediklerimizi anlatmaya devam ediyoruz.

Federasyonumuzca Takvim belirlendiğinde siz değerli ortaklarımıza duyurum yapacağız. Sağlık dolu günler ve işlerinizde başarılar dileriz.”


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI