Kılıçdaroğlu Pazar’da

Rize'ye Çay konusu ile toplantılar yapmak üzere gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Rize gezisinde Ardeşen ilçesinin ardından Pazar’a uğrayan Kılıçdaroğlu burada Partililer tarafından karşılandı.

YÖREDEN HABER 15.04.2016 20:00:09 341 2
Kılıçdaroğlu Pazar’da
Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğünden Pazar meydanına kadar partililer ile birlikte yürüyerek esnafları ziyaret ederek kısa süreli sohbetler yaptı. Kılıçdaroğlu ve Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Bekaroğlu yol üzerinde Peynirciye uğradılar. Burada Yayla Peyniri tadımı yapıp, Peynir hakkında bilgiler aldı. Ardından Başka bir dükkâna uğrayarak burada da Çam sakızı hediye edildi.
Meydan Parkında vatandaşlar ile sohbet eden Kılıçdaroğlu’nun ziyareti ile ilgili CHP Pazar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız yaptığı açıklamalarda “ Değerli Pazarlılar CHP’nin çok değerli genel başkanı onurumuz, gururumuz, temiz insan hileye karılmamış, dürüst insan Genel Başkanımız Pazarımıza gelmiştir. Sizin adınıza Genel başkanımıza hoş geldiniz diyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.
Vatandaşların isteği üzerine kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu “Ses düzeni olmadığı için yapacağım konuşmam da sınırlı olacaktır. Sadece şunu söyleyebilirim. Sizin haklarınızı, çocuklarınızın haklarını Türkiye’nin haklarını sonuna kadar savunacağım. Bu benim için namus görevidir. Bunu yapacağım. Sizin çektiğiniz bütün sıkıntıları biliyorum. Çocuklarımız için, esnafımız rahatsız, sanayicimiz rahatsız, bütün dünya ile kavgalı haldeyiz. Biz yurtta ’da barış olsun, Türkiye’de de barış olsun. Herkes kucaklaşsın, herkes rahat bir ülkede yaşasın. Bütün arzumuz bütün çabamız bunun üzerine kurulmuştur. Çay üreticilerin sorunları var. Fındık üreticilerinin sorunları var. Bunları tartışacağız. Bütün bunları tartışacağız” dedi. 















Anahtar Kelimeler:
murat bal
16.04.2016 09:13:16
Dün kavga çıktı meydanda daha kalabalıktı.

Fatma kadıoğlu
16.04.2016 15:05:24
Benim oğlumlada resmi vardı neden paylaşmıyorsunuz!! Editör Notu; Resimler iş yerinde Pazarstesi uğrarsın bakarız.sizede veririz.ve de o zaman koyarız.Sizin oğlunuzun kim olduğunun farkında olmayabilirim. Belediyeye gelirsin bakarız.İyi günler

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI