KİCK BOKS SPORCULARINA DESTEK.

KİCK BOKS SPORCULARINA DESTEK.

YÖREDEN HABER 26.02.2014 19:10:01 46 0
KİCK BOKS SPORCULARINA DESTEK.
    İlçemiz Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonu' nda 10 yaş ve 30 yaş arası öğrencilere hizmet veren Kick Boks kursuna Pazar Kaymakamlığınca alınan malzemeler Kaymakam Selçuk ASLAN tarafından kurs antrenörü Cengiz YOĞURTÇU’ ya teslim edildi.
                
    Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN’ ın yaptığı konuşma “Sporcunun sadece bedensel bir kondisyon değil ahlaki bir kondisyonunun olduğuna ben inanıyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK “Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” diyor bende söylediğimde ahlaki kondisyon diyorum fiziki kondisyonun yanında. Sporcu, yaşamın her yönünde vücudundaki kondisyona benzer şekilde dışarıda da ahlaki değerleri ile de örnek gösterilebildiği ölçüde sporcudur diye düşünüyorum. Pazarımızda sporun pek çok çeşidinde farklı branşlarda gerçekten çok güzel imkanlar var. Güzel faaliyetler var. Başarı noktasında Pazar’ ın adını ülkemize duyuran kimseler var.

Sizlerde uzak doğu sporları diye adlandırdığımız Kick Boks ve tekvando türü içersinde emek sarf ediyorsunuz. Kendinize bu yolda bir ideal belirlemişsiniz, biz de imkanımız ölçüsünde sizin yanınızdayız. Her zaman gençlerimizin yanındayız. Spor branşı ayırımı yapmıyoruz. Yeter ki çocuklarımız sokaklardan kurtulsun, olumlu şeylerle meşgul olsunlar. Spor yapan, kişilikli, sağlam iradeli, sağlıklı gençler yetiştirelim. Desteğimiz her zaman devam edecektir. Pazar’ da spor kültürünün oturduğunu görüyoruz. Artık sporcularımızdan da başarılı sonuçlar, madalyalar bekliyoruz” 
şeklindeydi. Antrenörler tarafından hazırlanan plaketler,  katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Selçuk ASLAN ve İlçe Gençlik Spor Müdürü Hasan TEZCAN’ a sunuldu.
                   
                 
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI